Hvilke hold er med i svømmeskolen?

Hvem skal jeg kontakte for information om hold i svømmeskolen?

Hvorfor skal jeg have en profil?

Hvordan tilmelder jeg mit barn til svømning?

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg fortryder?

Skal jeg melde fravær for mig selv eller mit barn?

Kan jeg eller mit barn prøve et svømmehold inden jeg tilmelder?

Er mit barn klar til oprykning?

Hvordan foregår betaling?

Jeg har ikke råd, hvad nu?

Kan jeg betale med Mobilepay?

Kan jeg kontakte en instruktør direkte?

Hvordan er instruktører uddannet?

Er der faste mål for svømmeholdene?

Hvad kan man efter svømmeskolen?


Hvilke hold er med i svømmeskolen?

Svømmeskolens hold er alle de hold, der ikke er konkurrencehold. Det betyder babysvømning, plask og leg, begynder, let øvede og øvede.

Herudover er det voksensvømningshold som Crawlfit, Motionshold og handicap svømning.

Hvem skal jeg kontakte for information om hold i svømmeskolen?

Du kan henvende dig med spørgsmål til info@thistedswim.dk Her er vi flere der passer postkassen og vi prøver at behandle dine henvendelse indenfor et par dage.

Hvis du har spørgsmål du ønsker at rette til bestyrelsen, kan du finde den HER

Kan jeg kontakte en instruktør direkte?

I udgangspunktet kan du ikke kontakte instruktøren direkte pr. mail/telefon. Det har vi besluttet for at beskytte vore instruktørers private data. Hvis du skriver til info@thisted-swim.dk vil vi sørge for at spørgsmålet kommer videre til instruktør.

Hvorfor skal jeg have en profil

Du/dit barn skal have en profil i vores system for at vi kan registrere hvem der er på holdene og styre betalinger. Vi behandler dine data efter gældende GDPR regler

Hvordan tilmelder jeg mig 

Du tilmelder dig et svømmehold på www.thistedswim-tilmelding.dk. Du skal have en profil / login før du kan tilmelde dig.

Hvordan foregår betaling?

Når du tilmelder dig, så betaler du for ½ sæson, typisk fra sommer til jul. Samtidig accepterer du at der trækkes en automatisk betaling ved juletid, typisk lige før jul, der dækker 2. halvsæson. Vi deler betalingen i 2 for at sikre at du ikke betaler for alt for lang tid ad gangen.

Hvis du inden jul indser at du ikke skal svømme efter jul, så skriv til info@thisted-swim.dk, så sikrer vi afmeldingen inden betalingen falder.

Kan jeg betale med Mobilepay?

Grundet de to rater kan vi desværre ikke tilbyde en Mobilepay betaling.

Jeg har ikke råd, hvad nu?

Det er muligt at søge om medlemsskab af en forening ved Thisted Kommune. Vi har et tæt samarbejde og et ønske om at alle uanset økonomisk formåen kan gå til svømning.  Hvis du kan visiteres til dette, så betaler kommunen og dit barn kan alligevel gå til svømning

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg fortryder?

Ja, du kan altid få penge tilbage hvis du fortryder din tilmelding. Det gør vi efter følgende regler:

Har du kun prøvet 2.3 gange får du det fulde beløb tilbage. 

Hvis du fortryder senere kan vi sikre at du ikke betaler 2. rate der normalt falder til jul.

Fortryder du efter få gange i det nye år får du også 2. rate refunderet. Efter det kan vi ikke tilbyde refundering.

Selve frameldingen er noget vi tager os af administrativt. Skriv til info@thisted-swim.dk med information om barnets navn og holdnummer så foretager vi afmelding og eventuel tilbagebetaling.

Skal jeg melde fravær?

Nej, du behøver ikke at melde fravær. Men vi opfordrer til at prioritere undervisningen, for det er ikke sjovt at komme bagud fordi man er der for sjældent og på samme måde er det ikke så sjovt hvis der ikke er nok i vandet ad gangen.

Kan jeg få en prøvetime?

Du kan altid prøve 2 gange inden du behøver at beslutte dig. Skriv til info@thisted-swim.dk, så orienterer vi instruktøren om din tilmelding

Er mit barn klar til oprykning?

Vi evaluerer løbende barnets udvikling i forhold til vores læringsmål og barnet i øvrigt. Når vi vurderer at det er tid til oprykning så tager vi kontakt til dig med information om de muligheder vi kan tilbyde. Vi kan ikke garantere at der kan fortsættes samme dag, men vi bestræber os på at have forskellige tilbud de dage vi har svømning.

Hvordan er instruktører uddannet?

Vi stræber mod at vore instruktører alle er uddannet efter DGI's eller Dansk Svømmeunion's retningslinjer. Selv vore hjælpere,der er fra 12 år har modtaget en weekends undervisning og er kompetent til at hjælpe med undervisningen og hjælpe barnet til at lære.

Herudover har alle instruktører der underviser i det store bassin eller i Sjørring en livredder uddannelse med førstehjælpskursus.

Er der mål med undervisningen.

Thisted Svømmeklub har over de senere år arbejdet seriøst med målsætning og læreplaner for alle hold i svømmeskolen. Det betyder at vi har en stærk sammenhæng mellem holdene og en plan for, hvordan undervisningen skal udvikle sig over året således barnet kan nå igennem "pensum" i løbet af 1-2 sæsoner afhængig af barnets udvikling, forudsætninger og interesser.

Læs om læringsmålene på http://www.thistedswim-tilmelding.dk.

Hvad kan man efter svømmeskolen?

Når du har været Øvede svømmer i 2 år er det tid til at beslutte, hvad der nu skal ske. Du kan blive udtaget til vores Talenthold, der er indgangen til vores konkurreceafdeling. Ved udtagelsen sikrer vi os, at svømmeren har det, der skal til for at kunne klare sig. 

Du kan også se en helt anden vej og starte til kunstsvømning. Det kan du i øvrigt gøre allerede fra begynderhold. Kunstsvømning er mindre svømning og meget mere akrobatik og teknik. 

Vil du bare svømme uden at det skal have noget mål men du bare vil have det sjovt, svømme og lege med venner, så har vi 2 niveauer af børne/ungdomssvømning som du kan vælge afhængig af dit niveau og ambition.