Handicap- og pensionistafdeling

Thisted Svømmeklub har igennem alle år altid haft en afdeling for handicappede samt pensionister. Svømning er en perfekt motionsform, når det gælder at træne muskler og led. Uanset om du har et handicap eller er pensionist, så er der folk til at hjælpe dig, så du får brugt kroppen og bevægeligheden trænes bedst muligt.
 
Der svømmes i terapibassin, der er 32 grader, hver onsdag 16.30-17,30.
 
Kontakt Kirsten Bach med evt. spørgsmål på telefon 3062 4552.
 
Tilmeldingen skal til den nye sæson forsøges gøres på svømmeklubbens hjemmeside. For at kunne tilmelde sig til handicap- og pensionistholdet skal man oprette en profil og tilmelde og betale via hjemmesiden - man skal derfor bruge dankort for at kunne tilmelde sig. Se her nedenfor en beskrivelse hvordan man tilmelder sig.
 
1. Man går ind på klubbens hjemmeside (kan du læse dette, er du allerede inde på den). Dernæst skal du klikke på dette: OPRET PROFIL. Her vil du blive overført til den side, hvor næste punkt skal bruges.
 
2. Inde i dette skærmbillede skal du skrive dine personlige oplysninger. Du skal også her vælge et brugernavn og en adgangs-kode (password).
Du kan ikke lave fejl herinde - og kan heller ikke komme videre før alle felter, der er markeret med en * (stjerne) er udfyldt.
 
3. Når alt er udfyldt klikker du på "opdater", hvorefter du har oprettet din nye profil på svømmeklubbens hjemmeside.
Din profil vil blive gemt i systemet, og du skal derfor gemme dit brugernavn og adgangskode (password). Disse koder vil også blive sendt til dig på mail, når du har oprettet din profil.
 
4. Når du har oprettet din profil vil du automatisk være logget ind på hjemmesiden og kan nu tilmelde dig det hold du ønsker at deltage på - i dette tilfælde Handicap- og pensionistholdet. Er du ikke automatisk logget in på hjemmesiden skal du bare klikke på "login" som findes nederst i venstre hjørne (samme sted som "opret profil")
 
5. I menuen på klubbens hjemmeside som står i venstre side øverst - skal man klikke på "hold tilmelding" Derefter kommer alle hold op som thisted svømmeklub tilbyder. Man skal her rulle ned i bunden af siden indtil man kommer ned til handicap. Her skal man klikke på navnet handicap (det står med grønt). Der kommer så nogle skemaer frem på skærmen, som viser hvilket hold du er ved at tilmelde dig. Her er det nemmeste at du klikker på prisen (kr. 365,- står også med grønt). Ved at klikke på prisen kommer du ud til betalings delen. Du skal først huske at sætte flueben ved at du accepterer klubbens betingelser og derefter klikke på "betal her".
 
6. Du er så kommet til den endelig betalingsdel. Du skal her have dit dankort klar og indtaste kort numret (IKKE kontonummer) samt udløbsdato og sikkerhedskode. Det hele står beskrevet i betalingsdelen. Når alt er indtastet klikker man på "betal" og så skulle tilmeldingen være lavet.
 
7. Er det helt umuligt for dig, og er der ingen familiemedlemmer, som kan hjælpe med at tilmelde dig, kan du betale kontant (husk aftalte penge + adresse, tlfnr. og cprnr.) til Kirsten Bach, hvorefter Mogens Lund vil oprette dig på listen.


Med venlig hilsen
Thisted Svømmeklub