Omklædningsregler for let øvede
Spørgsmål Svar
Hvor skal jeg klæde om? Dit barn klæder om i de midlertidige omklædningsrum der er placeret i/ved hallen og som er tydeligt skiltet. Husk tasken til tøjet og tag den med dig, så fylder den ikke i omklædnignen. Hvis barnet kan klæde om selv fylder det lidt mindre - så kan tasken blive i rummet. 
Kan jeg bade inden svømning? Nej, vi vil gerne at du er omklædt inden svømning hjemmefra. Så bliver der bedre plads til alle
Er der kønsopdelt bruser og  omklædning?

Ja, der er 2 bruserum til piger og 2 til drenge.
Der er også kønsopdelte omklædninger og der gælder de samme regler som hidtil.

Hvordan kommer jeg til omklædningen? Tag sko af i forhallen, gå igennem svømmehallen hen til omklædningen. Forældre kan følge børnene til bassinet, men skal herefter gå tilbage til venteområdet.
Kan jeg bade efter svømning?

Ja, det kan du godt, men bruserne bruges KUN til afskylning. Herefter kan du blive tørret. Behold badetøjet på til du kommer til omklædningen
Herefter kan du og dit barn gå i de midlertidige omklædninger, der er i/ved svømehallen og som er tydeligt skiltet. Der er mindre plads end normalt, så skynd dig - og husk tasken med tøjet. 

Kan jeg klæde om efter svømning

JA, det kan du godt. Der vil være plads nok til at du kan få badetøjet af og få dit tøj på. Der er mindre plads, så det er bedst, hvis du skynder dig, så alle kan komme til.

Der kan også klædes om i håndboldomklædningen, hvis I kan komme derom. Badekåbe/joggingtøj kan anbefales på den tur.

Hvordan kommer jeg ud af svømmehallen? Efter omklædning går du igennem det gamle redskabsrum du kom fra. Ude på den anden side tager du fodtøj på, finder dine forældre og så ses vi næste gang.