11 svømmere til DM-K og DJM-K

DM_2014.jpg
20-11-2014

På torsdag d. 20. november, starter de danske kortbane mesterskaber for junior og senior svømmere i Bellahøj svømmehal - Danmarks national stadion.

11 unge og talentfulde svømmere fra Thisted svømmeklub tager afsted mod København onsdag middag for at forberede sig det sidst inden mesterskabs start tidligt torsdag morgen.

Thisted svømmerne er:
Frederik Jessen, Michael kjær, Peter birk, Anders Kirk, Peter Enevold Sørensen, Katrine Villesen, Smilla lyhne, anne Sofie sølvkjær, Louise Sørensen, Sofie Poulsen og Anna Mathiasen.

Michael Kjær der er alderspræsident på holdt med sine 19 år er eneste svømmer der til dette mesterskab ikke har skiftet aldersgruppe. Michael har i 1 år været senior svømmer og er det stadig.
Alle øvrige svømmere er gået fra at tilhøre årgangs svømmere eller junior svømmere til nu at være junior eller senior svømmere. Det er en stor omvæltning for mange svømmere at de nu igen skal konkurrerer mod svømmere der er ældre end dem selv. Sådan er udviklingen men fra at være blandt de bedste i sine årgange er konkurrencen nu blevet endnu hårdere som junior eller senior svømmer.

Derfor har fokus for svømmerne været meget rettet mod de personlige fremgange under mesterskaberne og ikke kigge på ranglister.
Alle vore svømmere har vist super god form og har kun været i udvikling igennem hele efteråret. Nu skal dette gerne udmunde i mange og store personlige rekorder under de næste 4 dages DM i Bellahøj.

Hvis de personlige rekorder kommer så forventes det også at vi får nogle svømmere med i nogle finaler under DM. Vi ved allerede inden start at Frederik Jessen er kvalificeret i de direkte finaler på 800 og 1500 fri. Vi satser på at der kan komme et par stykker mere.

Medaljer er altid målet men da konkurrencen er særdeles hård ved junior og senior DM så skal det være side gevinster - de personlige fremgange og rekorder er første prioritet. Medaljer kan svømmerne ikke selv afgøre - men den personlige kamp er de selv herre over og den kan vi gøre noget ved.