16 synkro svømmere med til ABCDE i Odense

4H9A1093.jpg
08-02-2015

16 af klubbens synkro svømmere var i weekenden den 31.1-1.2 2015 til landets største stævne i Odense.

Ud over svømmerne var der stor opbakning fra forældrene, som havde taget turen til Odense for at bakke op om deres piger.

Weekenden bød på rekord deltagelse med over 100 svømere i alderen 8 år til +50. Der var hård konkurrence i de fleste rækker, men alligevel lykkedes det synkro pigerne at komme hjem med adskillige medaljer, og nåle.

I D- rækken hvor begyndesvømmerne stiller op, vandt Maj Lynge og Randi Holwerda en overbevisende 1. plads i duet. Vores nybegyndere Emmy Søgaard, Laura Thorup og Nanna Andersen stillede op med deres nye program. De vandt den uofficielle "Charme pris"

I rækken for deltagere som har jernnål deltog Marie Korsholm, Majken Ravn og Sofie Dinsen i solo.

Marie kom på en 1. plads og majken indtog 2. pladsen. Sofie kom på en 4. plads 

    

I samme række deltog Majken Ravn, Emilie Sørensen, Dina Olsen og Josefine Andersen i Hold. Her fik de en flot 2. plads.

Maja Rasmussen og Thea mathieu stillede på med deres duet i B  rækken. de kom udenfor medalje rækken, men Maja opnåede nok points til at få sølvnål.

9 af klubbens svømmere har under ledelse af Thea Mathieu, arbejdet koncentreret på at få det nye kombihold klar til dette stævne. 

På trods af at de kun havde nået at gennemføre hele musik programmet få gange, leverede de en flot præstation, med flotte løft og god energi. 

 

Næste stævne er DM som afholdes i Thisted den 14. marts. 

Her detlager kombiholdet igen, samt Siri Graversen og Pernille Momsen.