4 svømmere udtaget til Årgangssamlingen i Herning

IMG_6212_-_aargangssamling_2020.jpg
30-12-2019

4 Talentfulde svømmere fra Thisted Svømmeklub udtaget til Dansk Svømmeunions Regionssamling. 

Svømmerne, Kristian Kjær, Sebastian Jørgensen, Katrine Bager og William Hansen er alle blevet udvalgt til samlingen, sammen med de bedste årgangssvømmere fra resten af landet. Dette er et flot skulderklap til svømmerne, der viser at deres udvikling over sidste sæson har været på nationalt topniveau, samtidig med at Thisted Svømmeklub har skabte nogle gode rammer for talentudvikling.

På samlingen vil Thistedsvømmern træne med de bedste svømmere i deres årgang, være med til DIFs Sportsshow: "Sport 2019" og få input fra de to landsholdssvømmere Mathias Rysgaard og Tobias Bjerg. Til samlingen er der over 80 svømmere og 30 trænere tilmeldt, heriblandt Thistedtræner Lars Jessen.

 

Formanden for Thisted Svømmeklub udtaler følgende:

"For at svømmerne fra Thisted kan udvikle sig til nationalt topniveau og på sigt internationalt, er det vigtigt med disse tiltag, hvor svømmerne kommer ud og får nye input. Det er deres perspektiv på sporten der skal rykkes ved. Når først de ser hvor hurtigt det er muligt at træne, bliver det håndgribeligt og til et mål de kan udvikle sig imod."  

Regionssamlingen foregår i Herning 3-5 Januar 2020.