Endnu en DM titel til Katrine.

Katrine_2.PNG
07-07-2015

Katrine Villesen bliver igen dansk junior mester. Denne gang i 400 meter medley. Med en fantastisk indsats - taktik fuldført til punkt og prikke vinder Katrine junior mesterskabet 5 sekunder før den næste junior. Katrine svømmer finale løbet i fantastiske 5.00.64 min.
Ikke nok med at Katrine vandt suverænt hos juniorerne så var hun også med helt fremme i senior konkurrencen hvor det blev til en bronze medalje. 
Katrine kom yderligere under en opsat kravtiden fra svømme unionen til swedish swim games i oktober. Katrine skal derfor på junior landsholds tur til oktober.

Frederik Jessen var i finalen i 800 meter fri og kæmpede med det sidste der er tilbage af formen sig til en imponerende bronze medalje i junior konkurrencen. Frederik der toppede ved European games har snart holdt formen i 3 uger så det er imponerende at han kan blive ved.

Øvrige resultater af dagens konkurrencer
Louise Sørensen sætter personlig i 50 fly
Peter Enevold sætter personlig rekord i 200 fly og vinder derfor duel in the pool mod Anders Frimor med 2-1. Anders svømmer noget over sit bedste.
Anne Sofie V. Sølvkjær og Sofie Poulsen var til start i 200 bryst men svømmer også lidt langsommere end deres bedste. Alle gav sig 100% så indsatsen er godkendt.