Inspirationsaften for svømmeskolen

20141119_185233.jpg
21-11-2014

Kære alle i svømmeskolen.

De forældre og svømmere, som var i hallen onsdag eftermiddag og aften undrede sig måske over, hvorfor vi var så mange instruktører og hjælpe-instruktører tilstede på en gang og hvem var manden i den hvide tshirt, som ivrigt skrev notater ned?

Vi havde besøg af udviklings konsulent Lars Bo fra Dansk Svømme Union, som skal hjælpe os med at blive endnu bedre til at undervise jeres børn.

Han roste svømmeskolen meget for det arbejde, som han så på de forskellige hold og det er vi selvfølgelig glade for.

Han anbefalede os forskellige tiltag og der i blandt også, at jer forældre er velkomne til at aflevere jeres børn ved bassinet, men at I der efter skal opholde jer på balkonen, dog kan der på plask & leg holdene laves aftaler med instruktørerne om at blive nede ved bassinet. Den anbefaling giver jeg hermed videre, da vi gerne vil skabe de optimale forhold for vores instruktører, så de kan give jeres børn den bedste undervisning.

Vi fik også kendskab til mere end 1500 forskellige øvelser/lege/aktiviteter, som kan findes på aquaschool.dk og som passer til alle vores niveauer, til alle de basale færdigheder og til alle stilarterne.

Vi glæder os alle meget til at komme i gang med at udvikle svømmeundervisningen i klubben og til at afprøve de mange nye øvelser/aktiviteter.

Vi nærmer os afslutningen på denne del af sæsonen og derfor vil alle nuværende medlemmer få tilbud om forhåndstilmelding per mail og senere åbnes derfor offentlig tilmelding. Her om meget mere i den kommende uge.

Sidst vil jeg minde jer om, at der er sjov i svømmehallen lørdag d.29/11 kl 10.00 til 12.00 uden forældre.

mange svømme hilsner

Anni Kappel
svømmeskole koordinator