Ny Cheftræner til Thisted Svømmeklub

Soeren_Rasmussen.PNG
25-06-2015

Thisted Svømmeklub har ansat ny Cheftræner

Det skulle kun gå en lille måned, før Thisted Svømmeklub fandt sin nye Cheftræner. Det bliver den 54-årige Søren Rasmussen, som begynder i Thisted den 1. august. Han kommer fra en stilling, som talentudvikler i Esbjerg svømmeklub.

Der har været en del interessante og seriøse henvendelser på jobbet, også fra udlandet, men valget faldt på Søren, da han ved hvad der skal til for at udvikle unge talenter og det match bliver næsten ikke bedre, ift. hvad vi i Thisted Svømmeklub ønsker. Vi har også lagt stor vægt på at vor afgående cheftræner, Bjarne Krag er fuldstændig enig i ansættelsen.

Den afgående cheftræner, Bjarne Kragh, siger følgende om sin efterfølger:

- Søren har været mit klare valg efter at han viste interesse i jobbet og hele vejen opfordret klubben til at få lukket en aftale. Thisted svømmeklub kan nu forsætte udviklingen og med Søren i spidsen er jeg sikker på at svømmerne og klubben vil forsætte fremgangen. Søren har stået bag mange af de rigtigt dygtige årgangs svømmere i Esbjerg de sidste 4 år og kommer med viden og erfaring fra en Elite+ klub. Personligt er jeg nu helt tryg ved at forlade Thisted, da jeg ved Søren har alderen og erfaringen til at gøre Thisted svømmerne endnu bedre”

Den nye cheftræner, Søren Rasmussen, udtaler om sit valg af ny klub:
- Thisted Svømmeklub er i mine øjne en velfungerende klub med tradition for at skabe gode resultater. Jeg er derfor stolt over, at være den nye cheftræner i klubben. Thisted har mange gode svømmere med muligheder for yderligere udvikling og de må forberede sig på at arbejde både hårdt og koncentreret. Nye og spændende udfordringer venter og jeg glæder mig til et godt samarbejde med alle.

I Thisted Svømmeklub ser vi frem til at få hjulpet Søren godt i gang, så vi kan fastholde de gode resultater og udvikle os yderligere som talentklub for svømmere i det Nordvestjyske.

Med venlig hilsen
Thisted Svømmeklub