Stor medaljehøst til Midt-Vest Cup

MVC_Vinderup_2014.PNG
05-10-2014

Alle konkurrencehold, fra elite til talent var repræsenteret, så for nogle af de yngste svømmeres vedkommende, var det første gang de deltog i et større stævne, mens de mere erfarne svømmere brugte stævnet som en test af den nuværende form i forhold til konkurrenterne fra de andre klubber. Der var i alt 200 svømmere fra 11 af landsdelens klubber med til stævnet.

Stævnet i Vinderup var det første i rækken af i alt 4 stævner, som afholdes løbende over hele svømmesæsonen, og hvor der til hvert stævne er mulighed for, at svømme forskellige discipliner og distancer. Næste stævne er i Midt Vest Cup rækken er i Holstebro og afholdes i midten af december.

Alle svømmerene fra Thisted svømmede gode tider, og det blev til ikke mindre end 20 medaljer til klubben. Følgende svømmere kom en tur på medaljeskamlen: Elisabeth Sølvkjær, Thea Søe Bach, Ida Hovmark, Line Teilberg, Ida Baun, Sarah Andersen, Anette Krog Poulsen, Asger Mathiasen, Sebastian Jørgensen, Paw Madsen, Mads Kloster og Christian Hovmark.

RESULTATLISTE