Stor stævne-aktivitet. Stor Succes

AquaCup14.jpg
03-11-2014

Thisted svømmeklub havde i weekenden svømmere afsted til 3 stævne aktiviteter.
23 svømmere deltog ved Ålborg Cup
9 svømmere deltog ved Vest Kyst Cup i Esbjerg
24 svømmere deltog ved Aqua Cup i Snedsted

Ålborg Cup:
Ålborg Cup var sidste test stævne inden det går løs ved mesterskabes stævnerne DM og Vest Årgangs mesterskaber senere i november og start december. Derfor skulle der også ydes nogle gode indsatser så der kunne trænes nogle detaljer.

Det blev en rigtig stor succes. Der blev sat mange personlige rekorder igen trods det at langt de fleste svømmere ugen før havde svømmet rigtigt godt ved Vest kortbane mesterskaberne.

Vores unge kommende ”stjerner” Mads Kloster, Christian Hovmark, Thea Søe Bach, Karoline Sørensen, Elisabeth Sølvkjær, Selma Pruzljanin og Julie Kappel Petersen gjorde det rigtig godt i Ålborg. Det blev til rigtig mange meget store personlige rekorder og medaljer med hjem fra stævnet.

Bland de lidt ældre svømmere må man igen rose Andrej Jessen for sine præstationer. Igen svømmede han nogle rigtigt flotte løb og personlige rekorder som placerer ham helt oppe blandt de bedste i sin årgang i Danmark. For alle svømmeres vedkommende så blev der sat mange personlige rekorder og tider der lover godt til de næste stævner.

Medaljerne blev vundet af:
Mads Kloster:
Sølv: 50 fly
Bronze: 200 fri, 100 fri

Andrej Jessen:
Sølv: 200 fri, 200 bryst

Karoline Sørensen:
Sølv: 50 ryg
Bronze: 100 medley

Anne Sofie Sølvkjær:
Sølv: 200 bryst
Bronze: 100 bryst

Michael Kjær:
Bronze: 100 bryst

Frederik Jessen:
Guld: 400 medley

Elisabeth Sølvkjær:
Bronze: 200 bryst

Sofie Poulsen:
200 bryst

Selma Pruzljanin
Sølv: 100 ryg
Bronze: 200 medley

Mark Madsen:
Sølv: 200 fly

Katrine Villesen:
Bronze: 200 ryg

Thisted piger (Louise Sørensen, Anne Sofie Sølvkjær, Katrine Villesen, Smilla Lyhne)
Sølv: 4x50 hold medley

Samlet medalje høst:
1 guld
8 sølv
10 bronze

Vest Kyst Cup – Esbjerg
9 svømmere deltog ved Vest Kyst Cup i Esbjerg. Også her blev der sat mange personlige rekorder. Det blev ikke til så mange medaljer i Esbjerg.

Ida Fink Baun svømmede 1 medalje hjem i pigernes 200 bryst for piger født i 2003.

For Lise Lindemann Larsen gjaldt det om at klare kvalifikations kravet til Vest danske årgangs mesterskaber i december. Det lykkedes ikke kun i et løb men på begge rygcrawl løb. I 100 og 200 meter svømmede hun sig for første gang under kravtiden til et mesterskab. Rigtig flot af lise.

Marie Kæseler skal også have roser for meget store forbedringer i alle hendes løb. Super indsats på baggrund af målrettet træning. Hele gruppen skal have ros for indsatserne i Esbjerg. Godt at se træningen bære frugt.

Aqua Cup – Snedsted
24 af de aller-yngste og helt nye konkurrence svømmere vi har i Thisted Svømmeklub var til stævne i Snedsted – nærmere Aqua Cup. Stævnet er et årligt tilbagevendende stævne som for langt de fleste svømmere er deres allerførste stævne.

Stævnet havde deltagelse af flere klubber i det gamle viborg amt så der var også konkurrence til de dygtige Thisted svømmere.

Alle 24 svømmere vandt mindst 1 medalje ved stævnet. Flere svømmere gjorde rent bord om kom hjem med 4 guldmedaljer. Det var en flok stolte svømmere der kom hjem med medaljerne siddende om halsen.

Stævnet er perfekt som det første stævne for alle de kommende konkurrence svømmere. Thisted svømmeklubs elite svømmer Katrine Villesen startede hende karrierer med deltagelse i Aqua Cup for 3-4 år siden. I dag er hun blandt Danmarks bedste i sin årgang…… Thisted svømmeklub blev klart mest vindende klub ved stævnet.

Stævnet afsluttes altid med sandwich og saft til svømmerne.