Stor succes ved Vestkyst Cup i Esbjerg

IMG_20151112_172745.jpg
12-11-2015

Thisted Svømmeklub deltog i weekenden ved Vest Kyst Cup i Esbjerg med 23 af klubbens yngre svømmere. - Stævnet var en ubetinget succes, med hurtig svømning og personlige forbedringer til alle svømmerne, fortæller svømmetræner Lars Jessen.

 

Klar til Vestdanske Årgangsmesterskaber

Stævnet, der for mange af svømmerne har været efterårssæsonens store mål, var også sidste chance for at opnå kravtider til de Vestdanske Årgangsmesterskaber til december. Derfor var det også en stor forløsning, da Sebastian Brinch Jørgensen klarede kravtiden i 100 medley, og både Paw Jensby Madsen, Nicklas Bager og Camilla Kjær klarede kravtiden i 100 butterfly. Mesterskaberne, som afholdes i Holstebro, får også deltagelse af Alex Søndergaard, der var kvalificeret i forvejen.

 

Talenterne lyste op

Ved sæsonstart i August, skete en del oprykning fra tredje- til andetholdet, og det var derfor en spændt træner, som også så frem til at se hvordan de nye svømmere ville klare sig. De indfriede i den grad forventningerne og stod for alle klubbens 9 medaljer ved stævnet. Flest medaljer vandt Sebastian Brinch Jørgensen med 1 guld-, 2 sølv og 2 bronze, mens Asger Mathiasen vandt 1 sølv og en bronze og Kristian Kjær vandt to bronzemedaljer. - Svømmerne har været i en rivende udvikling siden sommerferien, og det bliver virkelig spændende at følge dem fremadrettet fortæller svømmetræner Lars Jessen, der er stolt af svømmernes præsentationer.