Synkro hjem med medlajer fra Vestdanske Mesterskaber i Århus

4H9A3145.jpg
29-11-2016

Fin start på sæsonen for Thisted synkro svømmere.

Lørdag den 26.11 var 16 af Thisted Svømmeklubs synkrosvømmere taget til Århus for at deltage i årets Vestdanske Mesterskaber

Vi kom i hård konkurrence fra de andre klubber.

Niveauet er øget siden sidste år, så nogle af konkurrencerne blev afgjort med brøkdele af points forskel- heldigvis til Thisteds synkro svømmeres fordel.

F.eks vandt Emmy Søgaard med sin solo i C-rækken med 0.035 point

Vi havde 10 musik programmer med, hvoraf de fleste blev vist for 1. gang i konkurrence.

Det blev til mange flotte præstationer og også en del medaljer til pigerne, der  har trænet intensivt for at få synkroniseringen af musikprogrammerne og udførslen til at blive klar til dette stævne.

I begynderrækken vandt Sofia Guldhammer og Louise Nielsen i duet, og Louise Nielsen blev nummer 2 med sin solo.

I c- rækken stillede klubben op med 3 duetter/trio. Her vandt Nanna Andersen og Laura Thorup .

Matilde Grøn og Sara Nielsen blev nr 4.

Trioen med Marie og Amaile Graversen og Line Holm blev nr 5.

I C- rækken deltog vi også med et hold på 8 svømmere, som vandt uden konkurrence

I B –rækken vandt Majken Ravn og Dina Olsen med deres nye duet

I A- rækken formåede Maja Rasmussen og Siri Graversen at vinde bronze, selvom deres duet først blev færdig få dage før stævnet.

Maj Lynge og Josefine Andersen blev nr 6 i duet

Træner Pernille Momsen synes det er dejligt at være kommet i gang med nye musik programmer, og at se at pigerne generelt klarede sig godt.Der er altid plads til forbedring og nervøsiteten hos pigerne spiller også ind på hvor godt man præsenterer sit program

Træner Mette Rasmussen siger at synkro ser måske let ud, men prøv at forestille dig at lave en gymnastik opvisning, men du skal holde dig oppe i vand, samtidig med at du nogen gange ikke kan trække vejret og du har hovedet nedad- for ikke at nævne at du ikke kan se så meget, da du ikke har svømmebriller på i musik programmerne…..

Så Synkro er ikke for sarte sjæle, men for seje svømmere.

Næste opgave er juleafslutningen den 14.12kl 20.00 hvor der traditionen tro er opvisning i svømmehallen med musikprogrammerne og Lucia, og til januar tager alle 22 synkro svømmere til årets største stævne i Odense.