Synkro svømmere hentede medaljer i Hobro

4H9A0278.jpg
23-11-2014

 

 

Flotte synkro resultater ved SvømmeRegion Vest mesterskaber 2014.

Thisted Svømmeklub´s synkro afdeling kom lørdag hjem med mange flotte medaljer og resultater fra mesterskabet i Hobro.

I D-rækken var nybegynderne Emmy Søgaard, Laura Thorup og Nanna Tavs Andersen der stillede op for første gang i figur konkurrencen. De leverede virkelig flotte karakterer til en første gangs fremvisning for dommerne. Duetten i D-rækken med Maj Lynge og Randi Holwerda vandt guld med et utroligt, flot og nyt program, og Maj var desuden bedst i figur-karakter i D-rækken.

   

C-rækken havde vi en trio med, bestående af Emilie Amtoft Sørensen, Dina Olsen og Josefine Andersen der lavede en flot præsentation og fik en sølvmedalje.  Sofie Dinsen stillede op med sin første solo og hentede en guldmedalje med hjem. Marie Korsholm stillede kun op i figurer, men dem vandt hun overbevisende.

  

Thea og Maja Rasmussen havde en meget fin fremvisning af deres duet i B-rækken og fik en flot bronzemedalje for deres præsentation.

I den bedste række, stillede Siri Graversen op med sin smukke og harmoniske solo. Hendes præsentation gav en sølvmedalje i A-rækken

En dejlig dag i Hobro med virkelig flot deltagelse af forældre og andre tilskuere, til opmuntring til endnu bedre præstationer. Virkelig godt gået piger, tillykke med de flotte resultater.