Thisted Svømmeklub skal have ny cheftræner

Bjarne.PNG
27-05-2015

PRESSEMEDDELSE:

Thisted Svømmeklub skal have ny cheftræner.

Bjarne Kragh har med virkning per 31. juli 2015 opsagt sin stilling, som Cheftræner i Thisted Svømmeklub.
Opsigelsen er begrundet med, at Bjarne tiltræder jobbet som Cheftræner for Aarhus Swim d. 1.9.2015

Det er selvsagt med stor beklagelse, at klubben må sige farvel til Bjarne efter mere end 40 år i klubben, først som aktiv svømmer og efterfølgende som træner og senest cheftræner, hvor et utal af flotte resultater for klubbens unge talenter har være kendetegnet for Bjarnes arbejde. Vi har naturligvis al mulig respekt for, at han har valgt at sige ja til denne fantastiske mulighed og giver ham de bedste ønsker med til hans nye virke.

Der er ingen tvivl om at Bjarne vil blive savnet af mange – især af svømmerne på Eliteholdet, hvor han har sit daglige og primære virke. Bestyrelsen har allerede iværksat tiltag for at finde en fuldgyldig erstatning til jobbet, der i samarbejde med hele det øvrige trænerteam, kan opfylde klubbens og svømmernes ambitioner.

Bjarne Kragh udtaler:
Det har været en af de sværeste beslutninger i mit liv at skulle meddele svømmere, bestyrelse og forældre i Thisted Svømmeklub at jeg stopper som cheftræner. Efter 40 år i klubben er det dybe rødder som nu rykkes over. Oplevelserne og succeserne kan ingen dog tage fra nogen af os. Jeg vil komme til at savne hver eneste en i klubben og forhåbentlig møder jeg svømmerne igen når studierne går mod Århus;-)
Når det er sagt opstod der en unik mulighed for at komme til en af de større byer som jeg ikke kunne lade forsvinde. En mulighed for at bygge et nyt stærkt team op i Århus.
Thisted svømmeklub står i dag stærkere end nogensinde i organisationen. Der er tiltag kommunalt omkring idrætten. Der er idræts test center og meget mere så det bør ikke være umuligt at trække en ny træner til byen. Jeg vil bidrage alt det jeg kan for at hjælpe med at finde en afløser og holde kontakten til så mange som muligt fremadrettet.

P.b.v.
Thisted Svømmeklub

Jørgen Sølvkjær
Næstformand