Tusind tak til alle medlemmer

02-05-2021

Kære medlem i Thisted Svømmeklub

Det har været fremme i dagspressen at nogle klubber i det Nordjyske har været meget hårdt ramt af medlemstilbagegang grundet Corona. Klubber der før var store, veldrevne klubber er nu kun en skygge af sig selv og kan kun håbe på at den nye sæson vil få nogen af medlemmerne tilbage. Disse klubber har også måttet tage betydelige økonomiske tab.

Da vi lukkede svømmehallen i december, håbede vi, at I ville støtte klubben og beholde jeres medlemskab. Det har langt de fleste af jer gjort. Det er vi virkelig taknemmelige for. Det betyder at vi her efter genåbningen stort set har en intakt svømmeklub og at vi kan tilbyde den samme service som før nedlukningen.

Vi er også glade for at vi har kunne finde måder, hvor mange kan få næsten 100% af den træningstid tilbage som der er tabt - dels ved at vi udvider sæsonen og dels ved at vi har åbnet vore lørdagshold. Det er blevet taget godt imod. Så godt at vore lørdagshold i de små bassiner stort set er fulde og med venteliste.

Dit bidrag har også været medvirkende til at vi har kunnet holde vores konkurrencehold i gang og at vi har kunnet genemføre et Danish Open med meget flotte resultater der kan måle sig med langt større klubber i landet.

Vi har fået mange søde personlige henvendelser på vores mail og i hallen. Det er vi også glade for og vi vil gøre alt for at dette forår vil blive rigtig godt for både børn og forældre.

Endnu engang 1000 tak fordi du har støttet klubben. Vi håber, at du vil fortsætte når vi starter igen efter sommerferien.

Med venlig hilsen

Thisted Svømmeklub