Thisted Svømmeklub har samarbejdet med Thyhallen om at give mulighed for at have svømmetræning selvom omklædningen renoveres. DET er vi glade for.

Nu er byggeriet rykket tættere på og vi skal lave lidt om igen. Vi håber, det er sidste gang. Der er ikke så mange gange tilbage og så glæder vi os SÅ meget til at det hele bliver helt normalt til aquacamp og efter sommerferien.

Vigtigste ændringer er
- Indgangen til hallen flyttes
- Pigeomklædningen er ikke længere anvendes, da den er inddraget til ombygningen. Vi har lavet en mindre pigeomklædning ved den gamle omklædning og henviser i øvrigt til håndboldomklædningen, hvor man godt kan komme til hvis man tager en badekåbe eller joggingtøj på ud over badetøjet.

I øvrigt er tekster nedenfor tilrettet til vores nye viden og forhold.

Der bliver ikke ens regler for alle hold. Forskellige hold og aldre giver forskellige behov og det har vi prøvet at tilgodese så godt, forholdene giver mulighed for. Se reglerne for dit hold i links nederst på denne side eller i side-menuen til venstre <--

Parkering
Parkering kan ske på TFC's parkeringsplads, resterne af den normale p-plads og på den nye p-plads. Vi henstiller til at overholde parkeringsreglerne angivet af Thyhallen.

Indgang til Thyhallen.
En ny sti er anlagt så man kan komme ind ved den nye midlertidige indgang til Thyhallen ved skyttecenteret. Der er billeder af dette overalt i Thyhallen.
Vi har skiltet hele vejen til svømmehallens nye indgang. Se https://www.facebook.com/thisted.swim.Her kan du finde en video med vejen til svømmehallen.

Beskrivelser fortsætter under billedet...

Forhal udenfor svømmehallen
I forhallen, der hører sammen med multihallen skal alle stille sine sko. Der er reoler hertil og siddepladser til ventende forældre. 

Indgang til svømmehallen
Der er kun én adgang til svømmahallen fra forhallen. Den skal bruges af alle svømmere og nogle forældre. Se regler nedenfor. Den vil blive skiltet tydeligt. Vejen til hallen går igennem klublokalet, det lille trapperum og døren til venstre. Se video af turen på vores facebook side.

Ingen fodtøj er tilladt i svømmehallen.

Der er automatisk lås på døren, så den vil kun være åben når vi er bemandet i klublokalet eller i hallen.

Venterum
Indtil videre er der stadig adgang til noget af café området. Hvor længe der er plads der til at vente ved vi ikke, men vi håber indtil sæsonen er slut.

Badefaciliteter
Der er adgang til familieomklædningen. Der er ialt 5 brusere fordelt på 4 rum - 2 til piger, 2 til drenge. Det er en lav kapacitet, så skyl dig hurtigt og kom videre, så der er plads til alle.

Familieomklædningen
I perioder med et mindre pres på hallen kan der klædes om i familieomklædningen. Her er 4 rum, som kan anvendes til vask og omklædning. 
Når vi har svømmeskole mandag, omsdag og fredag rækker familieomklædningen kun til at blive skyllet efter træning og selv det skal gå stærkt. 

Pigeomklædning
Vores eller nogenlunde velfungerende pigeomklædning i det gamle redskabsrum er desværre inddraget til byggeriet og kan ikke længere anvendes. Vi har måttet rykke sammen så indgangen til det gamle pigernes omklædning er til pigerne og indgangen til det gamle drengenes omklædning er til drengene.

Hvis I kan komme ud til fodtøjet er der også adgang til at klæde om i håndboldomklædningen
 

Drengeomklædning
Slusen til det gamle omklædningsrum afspærres ind mod byggepladsen og der indrettes omklædning til drenge. Det er ikke et stort rum.

Hvis I kan komme ud til fodtøjet er der også adgang til at klæde om i håndboldomklædningen
 

Husk at medbringe
Tag en taske med til omklædningstøj og tag det med ud i venteområdet i barnets undervisningstid. Store svømmere tager tasken med i hallen - der er plads ved vinduerne. Der er ikke plads i omklædningen til alles tasker.
Medbring godt humør og fleksibilitet. Det bliver OK, men vi glæder os naturlivis til næste år, når vore nye, større omklædninger kommer.

Efter svømning har du brug for et håndklæde til når du har skyllet dig og din taske til omklædningen

Omklædningsregler
Der er forskellige regler for holdene for at flest muligt kan få bedst mulige forhold. Find din holdtype herunder og læs om, hvad vi kan tilbyde:

Babysvømning

Plask & leg med forældre

Plask & Leg

Begynder

Let øvede

Øvede/minitalent

Kunstsvømning

Konkurrencehold & Masters

Motionssvømning / andre voksenhold

Svømning for sjov, torsdag

Svømning 2.0 tirsdag/fredag