Træningen foregår i Thyhallens svømmehal                                                                                                     

 

For at starte til kunstsvømning, skal man kunne svømme nogenlunde i det dybe bassin, da vi ikke har træningstid i de lave bassiner. Kunstsvømning vil være en naturlig fortsættelse efter at man har gået i svømmeskolen på letøvet eller øvet hold.

Efterårs sæson starter midt i august og varer til midt i december.

Forårssæson starter i begyndelsen af januar og varer til midt i juni.

Ud over tiderne i vandet, er der styrke og smidighedstræning nogle gange i ugen i forbindelse med vandtræningen. Dette er frivilligt for begyndersvømmere, men det forventes at man deltager i dette, hvis man går til kunstsvømning flere gange i ugen.

I forbindelse med opbygning og indlæring af musikprogrammer, skal man som svømmer på hold 60 forvente at bruge noget ekstra tid enten derhjemme eller sammen med en træner.  

Der er én træningslejr i efteråret, hvor alle kan deltage. 

Som begynder/let øvet svømmer, deltager man i 1-2 stævner om året. For de øvede svømmere er der 3-4 stævner om året.

Da der ikke er mange klubber i Danmark, som har kunstsvømning på programmet, kan nogle af stævnerne ligge på fyn eller på sjælland.

Du er velkommen til at kontakte én af trænerne , eller møde op til en træningsaften for at få mere at vide om os. Du kan prøve kunstsvømning nogle gange, inden du beslutter om du vil meldes til.

Læs evt vores håndbog som du finder her:http://thisted-swim.dk/UserFiles/Synkro/Filer/10819_Haandbog_til_Kunstsvoemningssvoemning_i_Thisted.docx

Trænere:

Der er flere forskellige trænere tilknyttet kunstsvøming, men overordnet ansvarlig er:

Lene Søgaard
Tlf: 30 28 42 09
lene@lsbogh.dk

 

MØD OP OG PRØV OM KUNSTSVØMNING ER NOGET FOR DIG.