Kom med på holdet. Bliv instruktør eller hjælpeinstruktør ?

I svømmeskolen vil vi altid gerne have ekstra hjælp til at lære alle vore medlemmer at svømme. Derfor vil vi opfordre alle forældre, der har ½ time til overs mulighed for at blive instruktør eller hjælpeinstruktør. Kontakt os på info@thisted-swim.dk hvis du vil være med.

Som instruktør er det bedst hvis du har svømmeerfaring eller har kurset Svømningens Grunduddannelse, Det er noget, vi tilbyder dig.

Som hjælpeinstruktør er der ingen forudsætninger på nær at du ikke har vandskræk, bare du har lyst til at hjælpe til. Du kan godt være i bassinet sammen med dit eget barn.

Der undervises typisk på hold af 30 minutters varighed, og du vælger efter eget ønske hvor mange hold du ønsker at undervise..

Som instruktør bliver du hjulpet godt igang af de mange erfarne instruktører, og klubben står for det nødvendige sikkerhedskursus i førstehjælp og livredning.

Det er klubbens målsætning at alle instruktører modtager Svømningens Grunduddannelse, der er et værdifuldt grundlag for at forstå hvordan vi lærer vore medlemmer at svømme

Thisted Svømmeklub yder omkostningsgodtgørelse til en instruktør og en hjælper på hvert hold.

Undervisningen finder sted i svømmehallen i Thyhallen på Lerpytter i Thisted eller i Thyhallen.