Hvordan tilmelder man sig et hold?

Vores sæson løber fra september til og med maj. I løbet af en sæson tager vi løbende imod nye tilmeldinger, hvis der er ledige pladser. Hvis du tilmelder dig efter sæsonstart, så tag altid kontakt til holdets træner første gang du kommer og fortæl, at du er ny i klubben.

Tilmelding foregår via vores hjemmeside. Du skal oprette en profil og derefter vælge hvilke hold du vil tilmeldes. 

Hvis holdet kræver udtagelse, vil det fremgå tydeligt under holdbeskrivelsen. 

 

Sæsontilmelding

Tilmelding til den kommende sæson finder sted i juni/juli måned.

Hold øje med vores hjemmeside, når vi nærmer os, de eksakte datoer. 

Der vil være mulighed for en prøvegang, så mød bare op. Du opfordres dog til at tilmelde dig og betale via hjemmesiden inden sæsonstart, for at være sikker på at få plads på holdet. 

Hvis du fortryder din tilmelding indenfor de første 14 dage, kan du få din kontingent refunderet. Kontakt svømmeskolelederen. 

 

Kan man komme på venteliste?

Når der ikke er flere ledige pladser på et hold, tilbyder vi plads på venteliste til holdet. Når de pladser også er udsolgte, vil holdet fremstå som ”optaget”.

 

Kontingent

Kontingentet for en sæson betales over to gange. Første gang ved tilmelding og anden gang i december. Kontingentet trækkes automatisk i december. 

Tilmeldingen gælder dog for hele sæsonen.

Kontingenterne nedskrives i løbet af en svømmesæson. Hvis du tilmelder dig midt i sæsonen vil du dermed få en reduceret pris. 

Tilmelding og betaling foregår altid online.

 

Tilmeld dig her

TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER