BLIV INSTRUKTØR I SVØMMESKOLENLige nu har Svømmeskolen brug for nye instruktører til start efter nytår 2024. Et par af vore erfarne instruktører flytter fra byen så vi har brug for nye kræfter. Har vi ikke instruktører kan vi ikke tilbyde den undervisning, som vi så gerne vil.

Vi søger til næsten alle holdtyper

Begynder

I det runde bassin. Enten har børn haft "Plask og leg" inden eller de starter på dette hold. Du skal selv kunne svømme - men ikke nødvendigvis godt. 

Let øvede

Det store bassin. Børn kan holde sig flydende (evt. med hjælpemidler) og har det basale i orden. Det er her, vi for alvor begynder tekniktræningen. Det er en fordel hvis du selv har gået til svømning.

Øvede

Dette er det sidste niveau i svømmeskolen. Børn er gode svømmere og der trænes teknik og svømmestile, så det er en fordel, hvis du selv har gået til svømning.

Svømning for sjov 10-12 år

For dem, der gerne vil svømme, men ikke har mod på at gå konkurrencevejen. Her er det vigtigere med det sociale aspekt, og at kunne blande svømning med lege og andre aktiviteter. 

Du er over 16, men om du er ung eller forælder sætter vi lige stor pris på. Det er OK hvis dine egne børn er i bassinet samtidig.

Du får gratis instruktørtøj.

Vi kan tilbyde sidemandsoplæring internt i klubben, men vi sætter pris på, hvis du tager instruktørkursus og din løn vil stige hvis du gør.

Kontakt Svømmeskolen på +45 21 11 17 74 eller på  info@thisted.swim.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker at være med. 

 

Søren Madsen
Svømmeskoleleder

TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER