Kunstsvømmere

Velkommen til Thisted Svømmeklubs kunstsvømning

Kunstsvømning er en sjældenhed at have på programmet i svømmeklubber rundt i Danmark. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde denne disciplin i Thisted Svømmeklub. 

Målet med kunstsvømning i Thisted Svømmeklub er at lave flotte musikprogrammer og udvikle sig motorisk og teknisk. På hvert niveau er der både hold, duetter og soloer som man opviser med til stævner. 

Temawork er helt nødvendigt i kunstsvømning, og et stærkt sammenhold er uundgåeligt. 

Vi tilbyder hold til både nybegynder og øvede kunstsvømmere.

Vi glæder os til at se dig på et af vores kunstsvømningshold

Hvad er kunstsvømning?

Kunstsvømning er sjovt og flot. Kunstsvømning beskrives bedst som ballet i vandet, som bliver udført til musik, der kan høres både over og under vandet.

Kunstsvømning er en anderledes måde at være i vandet på, og du behøver ikke at være supersvømmer for at svømme kunstsvømning.

Som kunstsvømmer udvikler du en helt særlig vandføling, og du bliver stærk og smidig. Du får en god kondition, en god balance og en flot kropsholdning. I Kunstsvømning arbejder vi med forskellige måder at bruge kroppen på i vandet. Du skal lære at lave forskellige figurer i vandet, som bruges både i musikprogrammerne og som du bliver bedømt på til stævne.

Vandtrædning og undervandssvømning er også faste punkter i træningen. Vi bruger altså hele kroppen, og mange forskellige muskelgrupper når vi svømmer synkro. Kunstsvømningens mål er lethed, elegance og kontrol, der opnås gennem lang tids teknik- og styrketræning. 

Kunstsvømning i vandet

TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER