Pete Wright Yllhgtvj2ae Unsplash

Velkommen til Thisted svømmeklubs Svømmeskole

Svømmeskolen er her, hvor dit barn starter til svømning. Vi har hold til børn i alle aldre fra 0 år til de er 11-12 år og skal til at vælge hvordan de vil videre med deres idræt. Holdene er opdelt både efter alder og færdigheder. Børn er forskellige og lærer i forskelligt tempo. Det skal der være plads til. 

Svømmeklubben arbejder med læringsmål og en årsplan for hver holdType, der sikrer den bedst mulige undervisning. Langt de fleste af vore instruktører er uddannet som svømmeinstruktører eller hjælpere igennem Dansk Svømmeunion. Det håber vi sikrer en undervisning der har højt niveau, sikrer læring og gør undervisningen sjov og interessant

Ved oprykning til et nyt hold har vi et sæt færdigheder, som svømmeren skal kunne for at det er rart at komme på det nye hold. Vi er klar over at alder og venskaber betyder meget, så grænserne er lidt fleksible, men det er heller ikke sjovt at komme på et hold, hvor det er vanskeligt at følge med. Derfor vurderer vi og anbefaler vi oprykning dels løbende gennem sæsonen og dels i forbindelse med diplomuddeling til jul og sommer. Du kan læse holdbeskrivelser, herunder læringsmål på vores holdtilmelding. 

Er du i tvivl om, hvor dit barn hører til kan du altid kontakte os på info@thisted-swim.dk0

Svømmeskolen

20150329 6020

TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER