Begynder

På dette niveau er det bedst, at deltagerne inden sæsonstart er trygge ved vandet, kan hoppe i vandet og have hovedet under vand.

Undervisningen tager udgangspunkt i læring gennem leg. Gennem lege og andre aktiviteter skabes børnenes tillid til vandet. Legene har altid til formål at udvikle de grundlæggende færdigheder, som kræves for at kunne bevæge og opholde sig trygt i vandet. Underviserne har altid fokus på at børnene skal være fortrolige og trygge, så svømning bliver en god og sjov oplevelse. 
 
Svømmestilarter vil blive introduceret, særligt sidst på sæsonen, der vil være lettere svømmeøvelser med begyndende svømmeteknikker og kun i Crawl og Rygcrawl. Der bruges stadig hjælpemidler, som plade og bælte, særligt i starten. Når begynderholdet er gennemført forventes bæltet ikke at være nødvendigt.

Har dit barn ikke lært at svømme fra det er helt lille men skal starte i en senere alder, så har vi hold for 7-10-årige.

Alder: 5 til 7 år. Aldersgrænsen er vejledende. Der tilbydes også begynderhold 7-10 år.

Sted: Thy Hallen: Det runde bassin eller Sjørring Hallen

Tid: 30 min 1 x ugentligt.

Næste niveau i Svømmeskolen er "letøvede". Instruktøren anbefaler, om barnet er klar til at komme videre på Letøvede niveau, eller skal fortsætte på begynder.

Tilmeld dig her

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt:

svømmeskoleleder Søren Madsen, mobil 2117 7444

TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER