Plask & leg

MED MOR ELLER FAR

"Plask og leg med forældre" er målrettet dem, der ikke synes babysvømning er sjovt mere, men heller ikke er klar til Plask & Leg. Mor eller far er med i vandet og hjælper barnet til at blive fortrolig i vandet. 

Der undervises i det lille bassin. Børnene kan bunde i bassinet.

På dette hold undervises der i basal vandtilvænning, dvs. der er fokus på børnenes fortrolighed og evne til at klare sig i vandet – både over og under vandoverfladen. Undervisningen tager udgangspunkt i læring gennem leg. Gennem lege og andre aktiviteter skabes børnenes tillid til vandet. Legene har altid et formål og indeholder f.eks. at dykke, hoppe i vandet fra kanten, flydeøvelser og bevægelse i vand. De 4 svømmestilarter vil ikke blive introduceret for børnene på dette hold. Øvelserne er tilpasset det enkelte barns alder og indlæringsevne.

Vi er ikke så mange i bassinet, så der bliver tid og plads til god undervisning. 

Alder: For børn 2-3 år

Alderen på Plask & leg med forældre vil normalt ligge omkring 2 til 3 år, dette skal dog ikke forstås som en fast aldersgrænse. Aldersangivelsen på dette hold er vejledende, og det vil primært være barnets svømmekundskaber, der skal passe til holdet.

Sted: Thyhallen, det lille bassin

Tid: 30 min. 1 x ugentligt. 

Tilmeld dig her

UDEN MOR OG FAR

Så er det tid for barnet at komme i vandet, uden at mor eller far er med.

Holdet henvender sig til børn, som er klar til at begå sig i vandet uden mor og far.
På Plask & leg undervises børnene i det lille bassin. Børnene kan bunde i bassinet.

Indholdet i undervisningen ligner meget den, barnet har fået med forældre, men da det er alene vil det virke udviklende på barnet.

På dette hold undervises der fortsat i basal vandtilvænning, dvs. der er fokus på børnenes fortrolighed og evne til at klare sig i vandet – både over og under vandoverfladen. Undervisningen tager udgangspunkt i læring gennem leg. Gennem lege og andre aktiviteter skabes børnenes tillid til vandet. Legene har altid et formål og indeholder f.eks. at dykke, hoppe i vandet fra kanten, flydeøvelser og bevægelse i vand. De 4 svømmestilarter vil ikke blive introduceret for børnene på dette hold. Øvelserne er tilpasset det enkelte barns alder og indlæringsevne.

Alder: For børn 3-5 år

Alderen på Plask & leg vil normalt ligge omkring 3 til 5 år, dette skal dog ikke forstås som en fast aldersgrænse. Aldersangivelsen på dette hold er vejledende, og det vil primært være barnets svømmekundskaber og udvikling, der skal passe til holdet.

Sted: Thyhallen, det lille bassin

Tid: 30 min. 1 x ugentligt. 

Næste niveau i Svømmeskolen er "begynder". Instruktøren anbefaler, om barnet er klar til at komme videre på Letøvede niveau, eller skal fortsætte på begynder.

Tilmeld dig her

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt:

svømmeskoleleder Søren Madsen, mobil 2117 7444

TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER